XERVON biedt oplossingen op maat. Zo profiteert elke klant van de kwaliteit van een individueel samengesteld dienstenpakket

Grenzeloze diensten

XERVON biedt klantspecifieke diensten voor nieuwbouw en onderhoud van industriële installaties. Door onze praktische denkwijze en geoptimaliseerde processen ontstaan nieuwe mogelijkheden op het gebied van efficiëntie. Circa 8000 medewerkers overtuigen onze klanten dagelijks met hun inzet en toewijding. Onze klanten zijn vooral actief in de (petro)chemische industrie, de staalindustrie, de energiesector, de bouw- en de openbare sector

Competente partners in de procesindustrie Als dochteronderneming van de REMONDIS-groep heeft XERVON de beschikking over de capaciteiten van een van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van watermanagement en recycling en maakt de onderneming de groep tot de eerste volledig geïntegreerde industriële dienstverlener. Daarbij profiteert XERVON van de visie van REMONDIS wat betreft dienstverlening: de internationale maatstaf voor integrale oplossingen, duurzame werkwijzen en maximale kwaliteit biedt de klant nieuwe synergieën en leidt tot uiterst efficiënte processen.

Voor elke uitdaging de juiste service

De XERVON-groep beschikt over een ruim dienstenpakket. Zo bieden wij afzonderlijke diensten, waaronder stelling-bouw, isolatie, conservering, gebouwschilderwerk en leidingbouw, maar ook uitgebreide diensten, waaronder onderhoud van procesinstallaties (montage, onderhoud, in-spectie en reparatie van rotating equipment, elektro-, meet-, stuur- en regelapparatuur en apparaten), alsook budgette-ring, planning en uitvoering van shutdowns.

XERVON Benelux – ervaring en betrouwbaarheid XERVON heeft in de Benelux al meer dan 45 jaar ervaring opgebouwd op het gebied van nieuwbouw en onderhoud van industriële installaties en gebouwen. Tot ons dien-stenaanbod behoren stellingbouw, industriële isolatie, conservering en gebouwschilderwerken. Bovendien zorgt de flexibele bundeling van deze individuele dienstenpakketten voor bijzonder rendabele oplossingen, omdat ze volledig zijn afgestemd op uw eisen en tevens kosten- en tijdbesparend zijn. Zowel binnen een raamovereenkomst als in het kader van een project stuurt ons vooruitstrevend projectmanage-ment altijd de afzonderlijke fasen van onze service. Deze fasen bestaan uit advies, calculatie, planning, werkvoor-bereiding, uitvoering, documentatie en oplevering. U hebt bij ons altijd een vaste contactpersoon, wat een uiterst efficiënte en rendabele samenwerking oplevert.

In onze vestigingen in België en Nederland staan meer dan 350 gekwalificeerde medewerkers voor u klaar.

XERVON GmbH
Region Benelux

 

Standort Assenede
Trieststraat 38b
9960 Assenede
Belgium
T: +32 9 3419292
F: +32 9 3419299
XERVON GmbH
Region Benelux

 

Standort Hasselt
Nieuwe Steenweg 12
3500 Hasselt
Belgium
T: +32 11 377588
F: +32 11 377587
XERVON GmbH
Region Benelux

 

Standort Kapellen
Industriezone Vloeiende / Leo Baekelandstraat 5
2950 Kapellen
Belgium
T: +32 3 6601530
F: +32 3 6601565