Onze strategie: de klanten een analytisch beheer aanbieden op het formaat van een grote groep, gekoppeld aan de flexibiliteit van een KMO.

TRB Industries is het Antwerps filiaal van BRB Groupe n.v. en is gevestigd in de havenzone van Antwerpen. We zijn actief op diverse terreinen: alle industriële isolatiewerken (zowel thermische als akoestische), koelhuisbouw, leveren en plaatsen van alle types van elektrische tracing (verwarmingslint) en het leveren en plaatsen van isolatiematten.

De oprichters zijn expert in hun vakgebied waar ze al een twintigtal jaren actief in zijn. Die ervaring levert TRB Industries een gedegen knowhow in zeer verscheiden sectoren zoals de farmaceutische sector, de voedingsnijverheid, elektrische centrales, petrochemie, cryogenie, zeevaart, metaalnijverheid, cementnijverheid, enz.

Onze strategie is duidelijk: de klanten een analytisch beheer aanbieden op het formaat van een grote groep, gekoppeld aan de flexibiliteit van een KMO. We doen dit met de volledige steun van ons moederbedrijf « BRB Groupe n.v.« , dat opgericht werd in 2005 en in korte tijd uitgroeide tot een referentie in de sectoren van thermische en akoestische isolatie met alle bijhorende activiteiten.

 

1. Industriële isolatie

TRB Industries biedt kwalitatief hoogstaande oplossingen voor thermische, akoestische en brandwerende isolatie problemen in de industrie.

Wij verwerken

  1. Alle isolatietypes: minerale wol, schuimen zowel elastomeer als cellullair, hoge temperatuur vezels, isolatiematten enz.
  2. Alle types van mechanische bescherming: in metaal gaande van aluminium tot rvs 316 & niet metaal zoals PVC, polyester enz.

 

2. Elektrische tracing

TRB Industries voert tevens de nodige studies, berekeningen en installaties uit voor het compleet gamma elektrische tracingsystemen (behoud van temperatuur of opwarming vanaf 5°C tot 600°C).

  • Zelfregulerende verwarmingskabel
  • Kabels met constant vermogen
  • Stuurkasten

Toepassingsgebieden:

Petrochemie, Chemie, Voeding, Farmacie, Tankopslag, LNG Terminals & alle andere industriële productie eenheden.

Contact

TRB Industries BVBA
Bredastraat 119
B-2060 Antwerpen

T: +32(0)3 227 59 79
F: +32(0)3 227 59 78
info@trbi.be

Thierry BROGNIEZ

Managing Director
+32 (0) 476/377.832
brogniez@trbi.be

Edwin LEENAERTS

Project Manager
+32 (0) 478/292.471
leenaerts@trbi.be