[ultimate_carousel slides_on_desk=”1″ slides_on_tabs=”1″ slides_on_mob=”1″ rtl=”on” adaptive_height=”on”]
[/ultimate_carousel]
INDUSTRIAL INSULATION

TEMATI

Thinking solutions

Temati is in 1962 opgericht om Foster® producten te produceren, promoten en verkopen in de Benelux en een aantal andere Europese landen. Door de jaren heen heeft Temati zijn productiecapaciteit uitgebreid met alle Foster® isolatie en asbestsanerings-producten, terwijl ook de afzetmarkt werd vergroot met Duitsland, Scandinavië en alle belangrijke Oost-Europese landen.

Vanaf het begin heeft Temati ernaar gestreefd zijn pakket voor de isolatie-industrie zo breed mogelijk op te zetten, zodat er inmiddels diverse producten aan het programma zijn toegevoegd, zoals glasweefsels, draagbare 2-componenten PU schuim kits, genagelde glasvezelmatten, beschermende folies en tapes, beschermende producten tegen corrosie, etc.. 

Tegenwoordig is Temati dan ook een belangrijke toeleverancier voor internationale onderhouds- en nieuwbouwprojecten in de (petro)chemische industrie, scheepsbouw en offshore. Sinds 2003 is Temati Europa’s enige producent en distributeur van Foster® en Childers® producten.

Temati levert inmiddels een totaalpakket van gespecialiseerde materialen vanuit het hoofdkantoor in Nederland en diverse eigen Europese vestigingen of via het opgezette internationale dealernetwerk, aan klanten in Europa en ver daarbuiten.

Het productenprogramma zal zich blijven uitbreiden, zodat u óók in de toekomst kunt blijven profiteren van de gespecialiseerde kennis van het Temati-team en verzekerd bent van steeds de beste oplossingen.

TEMATI

P.O. Box 1005
1940 EA Beverwijk
Netherlands
www.temati.com

Contacts

T: (+31) 251 229 172
F: (+31) 251 212 380
M: (+31) 6 511 872 78
E: johan.sentjens@temati.com