[ultimate_carousel slides_on_desk= »1″ slides_on_tabs= »1″ slides_on_mob= »1″ rtl= »on » adaptive_height= »on »]
[/ultimate_carousel]
FOAMGLAS® industriële isolatie door Pittsburgh Corning

Pittsburgh Corning is een wereldwijde fabrikant van innovatieve and technisch hoogstaande FOAMGLAS® isolatie voor de industriële, commerciële en bouwkundige markt. Hun duurzame productenbesparen energie, beschermen het milieu en hebben het leven van miljoenen mensen in vrijwel elk land ter wereld verbeterd. Het bedrijf haar unieke isolatieproducten leveren superieure bescherming en energiebesparingen in een breed assortiment van industriële en commerciële toepassingen inclusief HVAC systemen, procesleidingen en -uitrustingen en opslagtanks voor olie en gas.

 

Halverwege de jaren ‘40 werd FOAMGLAS® isolatie geïntroduceerd in de VS. Door de groeiende wereldwijde vraag naar ons product breidde Pittsburgh Corning zijn aanwezigheid in 1965 uit naar Europa met een grote Belgische fabriek.

 

Sindsdien kwamen er nog twee extra productie-eenheden bij in Europa. De Amerikaanse tak van ons bedrijf deed in 2005 een overname en verhoogde daarmee zijn capaciteit aanzienlijk. Daarnaast is Pittsburgh Corning Azië een belangrijk onderdeel van de activiteiten van de onderneming geworden als reactie op de wereldwijde vraag van onze industriële klanten.

 

Onze wereldwijde aanwezigheid en groei brachten Pittsburgh Corning in een unieke positie om grote eindgebruikers die wereldwijd actief zijn, te bedienen. Onze groei gaf ons de financiële kracht om grote, complexe projecten te ondersteunen en stelt ons in staat om te investeren in verdere groei. Onze huidige en toekomstige technologische initiatieven maken deel uit van de resultaten van deze kracht.

 

Een van onze mooiste verwezenlijkingen is de ontwikkeling van FOAMGLAS® cellulair glas, een isolatiemateriaal dat een unieke mix van fysieke sterkte en thermische eigenschappen biedt. We blijven vernieuwende producten en toepassingsoplossingen ontwikkelen op basis van de isolatiebehoeften van onze klanten.

 

Gaande van cryogene- tot enorm hoge temperaturen, FOAMGLAS® cellenglasisolatie is de isolatie die beantwoord aan de veeleisende vragen van de eindgebruikers. Brandveiligheid, procescontrole, corrosiebescherming en duurzaamheid zijn allemaal kenmerken die FOAMGLAS® isolatie een toegevoegde waarde geven. Met onze uitgebreide technische diensten geniet u van uitstekende kwaliteit, gaande van de engineering en productie tot de start en voltooiing van uw project en post-project consultatie.

Pittsburgh Corning Europe NV / SA

Albertkade 1, 3980 Tessenderlo

België

Tel. +32 (0) 13 66 17 21

Fax. +32 (0) 13 66 78 54