[ultimate_carousel slides_on_desk= »1″ slides_on_tabs= »1″ slides_on_mob= »1″ rtl= »on » adaptive_height= »on »]
[/ultimate_carousel]
“To support our clients’ success by delivering the most professional integrated services and solutions for the industry worldwide”

KAEFER Benelux

KAEFER GmbH, opgericht in 1918 in Bremen, is een onafhankelijk familiebedrijf met 25.0000 werknemers. Zij zijn werkzaam in vestigingen in meer dan 40 landen. KAEFER Benelux, een dochterbedrijf van KAEFER GmbH, valt onder de divisie ‘Industry’ van de KAEFER Group. Met een eigen directie en management typeert de organisatie zich door zijn platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen. We zijn flexibel, doen wat we beloven en staan voor onze zaak. In de Benelux heeft KAEFER dagelijks ongeveer 600 vakmensen aan het werk. Zij zijn actief bij diverse klanten in voornamelijk de (petro)chemie, (nucleaire) energiecentrales en staalindustrie en voornamelijk in de disciplines isolatiewerken, stellingbouw en asbestverwijdering.

Specialisaties


Onze Core Business
  • Isolatiewerken
  • Access / stellingbouw
  • Asbestverwijdering
Onze Support Business
  • Tracing
  • Stralen & conserveren
  • Passieve vuurbescherming

Visie en missie

Onze visie: “To eliminate the energy waste”Onze missie: “To support our clients’ success by delivering the most professional integrated services and solutions for the industry worldwide”

Veiligheid en welzijn

KAEFER Benelux is VCA-Petrochemie gecertificeerd. Veiligheid heeft in alle lagen van de organisatie de hoogste prioriteit. Onze veiligheidsgerichte manier van werken is verankerd binnen de organisatie als zijnde een bedrijfscultuur. Regelmatig ontwikkelt en introduceert KAEFER innovaties ter verbetering van de veiligheid van de medewerkers van KAEFER én de medewerkers van onze klanten en andere contractors. Onze veiligheidsresultaten spreken voor zich.

KAEFER België N.V.

Europark Noord 20 B
9100 Sint-Niklaas

T: +32 3 78915 88