[ultimate_carousel slides_on_desk=”1″ slides_on_tabs=”1″ slides_on_mob=”1″ rtl=”on” adaptive_height=”on”]
[/ultimate_carousel]
Service • Innovatie • Maatwerk • Productiviteit • Ervaring • Leefbaarheid

Door onze creatieve aanpak, flexibele uitvoering en technische kennis bieden wij een meerwaarde aan onze professionele klanten. We zorgen voor een goede, esthetische en snel geplaatste leiding- en kanaalisolatie, die voldoet aan de geldende technische en veiligheidsnormen.

Isoltechnics NV verzorgt diverse diensten bij het passieve onderhoud van technische installaties of nieuwbouw van technische installaties. Dit zowel binnen de bouwsector als industrie. Het werkgebied van Isoltechnics NV is Vlaanderen, Brussel, Wallonië en buitenland voor diverse klanten. Het doel van Isoltechnics NV is steeds om een langdurige relatie op te bouwen met onze “Partners”. Dit zowel met onze klanten als leveranciers. “Onze mensen” staan centraal binnen de vennootschap en Isoltechnics NV werd hiervoor al divers beloond. Ook dit weten de klanten te waarderen.

 

Veiligheid (VCA)

Kanaalisolatie

Thermische isolatie

Akoestische isolatie

Brandwerende isolatie

Elektrische tracing

RF-compartimentering

Asbestverwijdering

Service

De kracht van services wordt verleend door hoge flexibiliteit van de medewerkers.

 • Korte doorlooptijden van offertaanvraag tot bestelling uitvoering en oplevering.
 • Onafhankelijkheid van derden, door grote eigen stock en voldoende groot personeelsbestand.
 • Technische kennis zowel in studiefase als uitvoeringsfase.
 • Korte beslissingslijnen.

Innovatie

Condens, corrosie, lek, brand, … onder isolatie. De niet zichtbare problemen dewelke de levensduur van technische installaties enorm inkorten. Het opsporen en rapporteren van deze “leaks” leidt tot langere levensduur van de installaties.
Isoltechnics heeft hiervoor een uniek meetsysteem ontworpen dat zowel op bestaande isolatie als nieuwe isolatie kan worden toegepast. Deze sensor is volop in testfase en de commercialisering hiervan dient zich aan …..
Registratie App. Om de medewerkers van Isoltechnics dagelijks op te kunnen volgen werd een App ontwikkeld om alle benodigde registraties volautomatisch te organiseren. Gaande van tijdsregistratie, RSZ melding, uitgevoerde werken notering,….
Duurzame isolatie. Omdat leidingisolatie plaatsen en leveren in de komende jaren te weinig toegevoegde waarde zal bieden zet Isoltechnics al enkele jaren in op innovatieve en duurzame systeemoplossingen. De meeste isolatiematerialen zijn vaak volumineus tijdens de transporten, niet recuperaarbaar, duur in het productieproces, denken we maar aan de aluminiumwerking……

Maatwerk

Geen enkele technische installatie is idem.
Met andere woorden elke installatie vergt maatwerk, waarvoor Isoltechnics zijn eigen prefab afdeling, atelier heeft om dit maatwerk te kunnen voorzien.

Productiviteit

Isoltechnics staat garant voor goede kwaliteit en dit door de inzet van eigen mensen en de keuze van betrouwbare leveranciers, Het werken met onderaannemers wordt tot een minimum herleid. Isoltechnics houdt zich aan een beperkt aantal activiteiten dewelke complementair zijn aan elkaar, dit betekent dat wij beschikken over personeel met zeer eigen en specifieke kennis en het generalisten zijn.

Ervaring

De immense ervaring van Isoltechnics danken wij aan de anciëniteit van haar personeel en het personeelsbeleid, eigen mensen vanop de Belgische markt. Isoltechnics is reeds een vaste waarde sinds 1965 in België.

Leefbaarheid

Isoltechnics tracht in heel het productieproces het op de meest leefbare manier te brengen.
Denken we maar aan:

 • Personeel in eigen dienst. Isoltechnics is reeds bekroond voor haar duurzaam
  personeelsbeleid. Isoltechnics wordt onderscheiden voor zijn inspanningen om laaggeschoolden en allochtonen te integreren
 • In te zetten op innovatie
 • Vorstsesteenweg 120 – 1601 Ruisbroek
 • Telefoon: +32 (0) 2 474 15 80
 • E-mail: offerte@isoltechnics.be
 • Ondernemingsnummer: BE0873.909.226