DE TOEWIJDING VAN EEN ECHT FAMILIEBEDRIJF

Hanko is een echt familiebedrijf en dat merk je aan alles. We hechten veel waarde aan eerlijk zaken doen, langdurige partnerships, het nakomen van afspraken en persoonlijk contact. Al onze medewerkers hebben een passie voor isolatie, en daar profiteert u van. We doen allemaal net iets meer moeite om u te helpen, adviseren, ondersteunen en ontzorgen. Het gaat om toewijding. Daarmee maken we voor u het verschil.

 

GEEN HALF WERK

U wilt geen half werk leveren aan uw klanten, dus doen wij dat ook niet aan u. Daarom is onze productrange volledig geconcentreerd op isolatie, plaatmaterialen, trekbanden, bevestigingsmaterialen en gereedschappen voor thermische en akoestische isolatie van leidingen, installaties en machines. Natuurlijk leveren we daarbij ook alles om de klus tot in de puntjes af te werken, zoals parkers, blindklinknagels, sluitingen, tapes, kitten en lijmen.

 

ALLES NAAR WENS

Materialen zoals isolatie, aluminium, RVS en gegalvaniseerde of speciaal gecoate producten worden ontworpen en gemaakt naar uw specifieke wensen. De kwaliteit staat hierbij nooit ter discussie. Onze eigen normen zijn namelijk nog hoger dan de vereiste productnorm.

 

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Snelheid en betrouwbaarheid zijn cruciaal in uw business. De planning is heilig. Vertraging of uitstel is zeer kostbaar. Bij Hanko begrijpen we dat heel goed. Daarom zetten onze mensen net dat stapje extra om uw werkzaamheden te ondersteunen. Door te focussen op enkele specifieke vakgebieden, kunnen wij u bijvoorbeeld een dieper en breder assortiment aanbieden dan onze concurrenten. Daarnaast is onze voorraad altijd berekend op extreme schommelingen in de vraag, zodat we direct en snel kunnen leveren.

De levering zelf gebeurt op het juiste moment, op de juiste plaats. Altijd. In binnen- en buitenland en ook op afroep. Want afspraak is afspraak.

 

KENNIS WAAR U WIJZER VAN WORDT

Onze jarenlange ervaring, aandacht heeft u veel expertise opgeleverd die we graag met u delen. We zijn bekend met de toepassing van materialen en gereedschappen, en kunnen u daarom duidelijk adviseren. En natuurlijk staan we altijd voor u klaar om praktische vragen te beantwoorden.

Bedrijf

Hanko Handelmaatschappij BV
Charles Petitweg 39
4827 HJ Breda
Nederland

 

Hanko magazijn Etten-Leur
Mon Plaisir 81-85
4879AL Etten-leur
Nederland