Uw professionele Partner voor industriële isolatie…

Industriële isolatie, zowel in warmte als in koude toepassingen, speelt enerzijds een belangrijke rol in energie-efficiëntie en is dus kostenbesparend. Anderzijds reduceert het de CO2-emissies en wordt dit een bepalende factor in de strijd tegen de klimaatopwarming en de bescherming van ons milieu.

G+H Montage NV maakt deel uit van de Duitse G+H-Groep, die op zijn beurt deel uitmaakt van de Franse internationale groep Vinci . Deze beursgenoteerde vennootschap behoort tot de grootste bouwconcerns in Europa.

G+H Montage NV met hoofdkantoor in het Antwerpse havengebied en een vestiging in Limburg, is één van de belangrijkste spelers op de Belgische markt van de industriële isolatie, met ruime kennis op gebied van thermische, akoestische en brandwerende isolatie, tracing en asbestverwijdering. G+H biedt een breed spectrum van innovatieve oplossingen en is met zijn 130 jaar ervaring de ideale Partner om kwalitatief hoogwaardige oplossingen te bieden.

De werkplaats van G+H Montage NV is de meest performante in de regio. Onze vakmensen, een uitgebreid magazijn en de modernste machines zorgen voor hoogstaande kwaliteit en flexibiliteit.

Veiligheid is net als kwaliteit een vanzelfsprekendheid bij G+H Montage. Onze ruime ervaring, de professionele aanpak van de ons toevertrouwde projecten, geborgd door de ISO-9001 norm en het VCA-Petrochemie certificaat, maken van G+H een betrouwbare Partner.

Antwerpsebaan 26 – 2040 Antwerpen

Telefoon:        +32 3 568 60 17

Fax:                 +32 3 568 17 46

Email:             info@ghmontage.be

Website:          www.ghmontage.be