[ultimate_carousel slides_on_desk= »1″ slides_on_tabs= »1″ slides_on_mob= »1″ rtl= »on » adaptive_height= »on »]
[/ultimate_carousel]
ENERGY & INFRASTRUCTURE SERVICES

Met Brand Energy & Infrastructure Services NV heeft u één aanspreekpunt voor isoleren, stellingbouw, hoogwerkers, rope access, tracing, fireproofing, stralen en schilderen. Alle disciplines dus onder één dak met een groot potentieel aan materialen en gekwalificeerde monteurs, met een strakke planning en vakkennis on-site. En boven alles met een scherp oog voor onze en uw veiligheid!

Met ruim 150 jaar aan operationele ervaring en meer dan 300 vestigingen in ruim 30 landen is Brand Energy & Infrastructure Services wereldwijd marktleider in specialistische industriële en bouwgerelateerde diensten. De jaaromzet van 3 miljard dollar wordt gerealiseerd in vijf belangrijke marktsegmenten: Downstream (raffinage), Upstream (offshore en onshore) & Midstream (opslag en transport), Energie, Industrie en Infrastructuur. Tot Brand Energy & Infrastructure Services behoren tevens de internationale organisaties van Hünnebeck, SGB en Aluma Systems

BRAND is een leidende mondiale industriële dienstverlener. Door de geografische spreiding, de breedte van de aangeboden diensten en de aanwezige technische expertise zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige diensten en oplossingen aan klanten te bieden. Samenwerking is de sleutel tot ons succes. Samen met klanten zorgen wij voor een gedetailleerde werkvoorbereiding. Bovenal streven wij om gezamenlijk toonaangevend te zijn op het gebied van veiligheid!

Brand Energy & Infrastructure Services NV/SA

Administratieve zetel :

Ankerrui 11/13
B-2000 Antwerpen
Tel. +32 (0)3 wordt ons volgende week meegedeeld.

Maatschappelijke zetel:

Pourbusstraat 15
B-2000 Antwerpen
Tel: +32(0)3 231 21 97

 

Email: be@beis.com