[ultimate_carousel slides_on_desk= »1″ slides_on_tabs= »1″ slides_on_mob= »1″ rtl= »on » adaptive_height= »on »]
[/ultimate_carousel]
Bilfinger Industrial Services België/Nederland

Bilfinger Industrial Services

Met haar professionele en flexibele medewerkers vormt Bilfinger Industrial Services de benchmark voor projecten en onderhoudswerkzaamheden aan industriële assets. Het bedrijf is onder meer actief met isolatie, steigerbouw, rope access, conservering, tracing, asbestverwijdering, vuurbescherming en lawaaibeheersing.

Isolatie
Bilfinger heeft uitgebreide ervaring op het gebied van koudeisolatie, thermische isolatie en bijvoorbeeld coldbox isolatie, waarbij uiteenlopende materialen worden gebruikt: steenwol, foamglas, maar ook perliet. De deskundigheid van Bilfinger Industrial Services op het gebied van industriële isolatie heeft een degelijke en historische basis. Al meer dan 100 jaar creëert Bilfinger Industrial Services oplossingen op maat voor het doelmatig isoleren van warmte en koude in industriële processen. Het bedrijf heeft daarmee een uitstekende reputatie opgebouwd.

IsoPerfect
Met de groeiende aandacht voor het belang van isolatie, ontwikkelde Bilfinger Industrial Services een eigen isolatie kwaliteitsprogramma onder de naam IsoPerfect. Hierin zijn ondersteunende handvatten ondergebracht, waarmee een goede isolatie gegarandeerd wordt. Op deze manier weten al onze isolatievakmensen zich goed ondersteund bij het uitvoeren van de werkzaamheden, volgens de Bilfinger IsoPerfect Uitvoeringsrichtlijn. En onze opdrachtgevers weten zich op deze manier verzekerd van een constante kwaliteit tegen een goede prijs.

Isoscan
Met IsoScan ontwikkelde Bilfinger Industrial Services een manier om mogelijkheden voor energiebesparing in beeld te brengen. Daarbij geeft het ook een waardevol inzicht in de staat van de aanwezige isolatie in het algemeen. Onnodig energieverlies door ongeïsoleerde of slecht geïsoleerde leidingen en appendages kan zo worden voorkomen. De scan brengt zowel besparingsmogelijkheden als ook de bijbehorende investeringskosten in beeld.

Bilfinger Industrial Services
Zwijndrecht (Antwerpen)

Tel. 3 328 00 10