[ultimate_carousel slides_on_desk=”1″ slides_on_tabs=”1″ slides_on_mob=”1″ rtl=”on” adaptive_height=”on”]
[/ultimate_carousel]
World Market Leader in Explosion Protection

Bartec ontwikkelt en produceert innovatieve elektrische tracing systemen voor verwarming, temperatuur behoud en bescherming tegen vorst.  Het hart van een elektrisch tracing systeem is zelfbegrenzend verwarmingslint of verwarmingskabel met constant vermogen afgifte. Bartec ontwikkelt en produceert zelfbegrenzende verwarminglinten die bijzonder rendabel zijn. Gepatenteerde aansluitsystemen en innovatieve temperatuur regelsystemen vervolledigen ons gamma efficiënte producten voor verwarmingstechnologie.

Deze systemen worden gebruikt voor het verwarmen van tanks, silo’s en leidingen opdat vloeibare en gasvormige media op de gewenste temperatuur gehouden worden. Bartec verwarmingskabels worden gebruikt in alle Airbussen, waaronder de A380, het grootste passagiersvliegtuig ter wereld.

De Bartec groep bestaat uit meer dan 1500 medewerkers, die toegewijd zijn aan het ontwerp van veilige oplossingen. Dankzij onze internationaal geteste en gecertificeerde oplossingen, behoren we tot ’s werelds top leveranciers van veiligheidstechnologie. Explosieveilige elektrische oplossingen zijn onze kerncompetentie.
Bartec beschermt mens en milieu door de veiligheid van componenten, systemen en installaties.

De ontwikkeling van nieuwe technologieën met technische expertise en creativiteit en het uitzetten van normen en standaarden met uitstekende producten te, dat is onze filosofie.
De wereld is onze markt. Met 28 eigen sales units en meer dan 50 agenten, zijn we altijd in de nabijheid van onze klanten.

Enkele tracing referentie projecten van Bartec Belgium :
– Evonik nieuwe chemische fabriek Zephir
– Liefkenshoek spoortunnel bluswaterleidingen
– LBC-CEPSA tankpark phenol

BARTEC Belgium NV/SA
H. Hartlaan 26
Industriepark Schoonhees Zone 1
3980 Tessenderlo
Belgium

Directie:

Dhr. Guy Brillouet – Managing Director

Dhr. Walter Valgaerts – Sales & Marketing director

E-Mail:
info@bartec.be