Asbipro – Isolatie innovatie zit in ons DNA

Isolatie innovatie zit in ons DNA.

Asbipro Distributie is al sinds 1951 actief als groothandel in technische isolatiematerialen. Het bedrijf heeft in die tijd een enorme productkennis opgebouwd op het gebied van thermische, akoestische en brandwerende isolatiematerialen. Dankzij haar brede marktkennis is Asbipro een betrouwbare partner voor isolatiebedrijven in de industrie, scheepsbouw, HVAC, O.E.M., utiliteitsbouw en de tuinbouw.

Door deze opgebouwde marktkennis en jarenlange ervaring zorgt Asbipro voor een solide leveringsstructuur. De klant is daarom verzekerd van een betrouwbare voorraad en een snelle levering.

Door haar kennis en ervaring te combineren met een geavanceerd machinepark, maakt Asbipro het mogelijk om hoogwaardige maatwerkproducten te leveren. Met behulp van haar moderne contourzagen en 3D-frees maakt Asbipro specialistische- en maatvaste isolatieproducten van hard- en/of zachtschuim en minerale wol.

Asbipro kan haar klanten daarom voorzien in een totaalpakket van technische isolatie. Of het nu gaat om een betrouwbare levering van volumegoederen of specialistische producten speciaal afgestemd op uw wensen, Asbipro is uw betrouwbare logistieke partner in technische isolatie!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Asbipro Group
Asbipro Distributie is lid van de Asbipro Group. De Asbipro Group bestaat uit een groep bedrijven die allemaal actief zijn in – of voortgekomen zijn uit- de isolatiebranche. Zij werken voortdurend aan innovaties voor de diverse product- en marktcombinaties.

Dankzij deze samenwerking kan de Asbipro Group een totaaloplossing op het gebied van isolatie bieden.

Meer informatie? Bezoek www.asbipro.com

Asbipro Distributie

’s-Gravelandseweg 246
3125 BK Schiedam
Postbus 146
3100 AC Schiedam
Nederland

 

 

 

T +31 (0)10 208 5400
F +31 (0)10 208 5419
distri@asbipro.nl
www.asbipro.nl