Together Always Higher

Altrad PROFIX

Uw mensen en industriële installaties beschermen

“Vanuit de drive om uw mensen en industriële installaties te beschermen, ontwikkelde de Altrad ProFix Groep zich op enkele jaren tijd tot een volwaardige industriële dienstverlener.

Zo richten wij ons allereerst op de thermische en akoestische isolatie van industriële installaties zoals leidingen, pompen, tanks, generatoren,… Dankzij onze eigen pre-fabricage garanderen wij kwaliteit en maatwerk.

Daarnaast kan u ons inschakelen voor alle mogelijke industriële straal- en schilderwerken. Onze overige activiteiten vormen het monteren van weefselcompensatoren en het leveren van flensdichtingen.

Recent zijn we gestart met Asbest sanering en Stoomtracing.

Wij genieten het vertrouwen van zowel grote petrochemische bedrijven als talrijke kmo’s. Tot onze vaste klantenkring behoren klanten uit uiteenlopende industriële sectoren. Vrijwel dagelijks zijn we actief in de wereldhavens van Antwerpen en Rotterdam. Voor onze klanten kennen wij geen grenzen. Letterlijk zelfs, want ook opdrachten offshore of in het verre buitenland schrikken ons niet af.

Voor elk project geldt steeds: ‘Safety First!’ Zo bewijzen onze certificaten VCA Petrochemie en de uiterst lage ongevallencijfers. In gans het bedrijf werken met Safety Sofie, een manier om veiligheid continu onder de aandacht te houden.   Interesse in onze diensten? Contacteer ons gerust. We komen graag persoonlijk langs om uw uitdagingen te bespreken.”

Altrad PROFIX

BE +32(0)3 605 76 39
info@altradprofix.com
Jagersdreef 1b – B-2900 Schoten
NL +31(0)181 319 616
info@altradprofix.com
Krammer 8 – NL 3232 HE Brielle